Referenties

EVK Consult heeft veel ervaring opgebouwd in diverse sectoren, zoals bijvoorbeeld de financiële dienstverlening, handel- en dienstverlening, overheid, onderwijs etc. Bovendien heeft EVK Consult veel succesvolle Werkfit- en Naar Werk-trajecten begeleid.

Wat zeggen klanten over EVK Consult:

Voor mij is 2021 het jaar dat ik beter naar mezelf heb leren kijken. Ik heb leren ‘SUDR-en’ (schrappen, uitstellen, delegeren, reorganiseren) en dat bevalt me prima. Ik heb geleerd om beter voor mezelf te zorgen en heb een pas op de plaats durven te zetten. Ik heb geleerd dat ik heel veel kwaliteiten heb en die ben ik op een fijne manier gaan inzetten. Dat heeft ertoe geleid dat ik een andere weg ben ingeslagen op de arbeidsmarkt. Daar heb ik hard voor moeten werken, dat wel, maar het is me allemaal gelukt. Ik durf nu hardop te zeggen: ik ben trots op mezelf! Dit alles heb ik samen met jou bereikt, dus Elly, super mega bedankt. Zonder jou was me dit niet gelukt.
Marga
Cliëntondersteuner

Midden in corona tijd wilde ik me oriënteren op mijn loopbaan, toe aan iets nieuws maar wat? Ons eerste gesprek was tijdens een wandeling door de Kampina, wandelend praat makkelijk en ontspannen.
In onze vervolggesprekken en ook tijdens mijn sollicitaties heb ik veel geleerd over mezelf, er bleken veel meer mogelijkheden dan ik zelf had verwacht. Ook werd het mij duidelijk wat ík belangrijk vind en wat ik zoek in een baan. Soms onderschat je jezelf en ooit moet je een sprong wagen. Dat heb ik nu gedaan en ik start binnenkort met mijn nieuwe uitdaging. Super bedankt Elly voor onze fijne, gezellige gesprekken en alle inzichten.  

Roxanne
Office medewerker

Het afgelopen jaar is mijn netwerk echt enorm vergroot door met zoveel mensen in Den Haag samen te werken. Ik ben echt super blij met deze switch en zit echt helemaal op mijn plek. En dan te bedenken dat dit toch allemaal gestart is met het mobiliteitstraject, onze gesprekken, jouw opdrachten en tips, dank je wel hiervoor!’
Medewerker Rijksoverheid

Elly is in staat om binnen no time een open en veilige sfeer te creëren. Door het vertrouwen wat zij geeft, ben ik in staat geweest om echt naar mezelf te kijken. Ze prikkelt, ze enthousiasmeert en reikt aan. Na mijn loopbaangesprekken met Elly heb ik helder waar mijn interesse ligt én mijn kracht!
Annemieke
Medewerker Rijksoverheid