Coaching

Gebruik elk talent dat je hebt. Het bos zou erg stil zijn
als alleen de vogels zouden zingen die het beste kunnen zingen.


Het dagelijkse werk biedt jou een mogelijkheid om te leren en te ontwikkelen. Heb jij het gevoel dat er meer in je zit, dan er nu uitkomt? Misschien vind je het dan nu tijd om jouw persoonlijke groei en/of ontwikkeling een nieuwe boost te geven?
Als externe coach help ik je graag hierbij.
 
– Vind je het moeilijk om je grenzen aan te geven?
– Ervaar je dat je onvoldoende uit de verf komt in je functie?
– Ervaar jijzelf of jouw omgeving regelmatig last van jouw ‘perfectionistische neigingen’?
– Ben je langdurig overbelast en wil je stoppen met roofbouw?
– Kan je hulp gebruiken bij herstel na burn-out?

Dit zijn voorbeelden van thema’s die in een coachtraject aan de orde kunnen komen. Ik help je ontdekken wat jouw talenten zijn en welke overtuigingen of ongewenste gedragspatronen er in de weg zitten om volledig tot je recht te komen. Daarbij maak je als gecoachte een proces van leren door. Mijn rol als coach is om dit leerproces te ondersteunen en te begeleiden. Jij bepaalt zelf aan welk thema je wil werken en welk doel je daarbij voor ogen hebt.

Een coachtraject is vrijwillig, maar niet vrijblijvend. Het is voornamelijk hard werken door en aan jezelf, in een sfeer van vertrouwen.

Overweeg je een coachingstraject voor jezelf of voor één van je medewerkers, en weet je niet zeker of jouw gesteld doel hiervoor geschikt is? Neem gerust contact op voor een informatief en vrijblijvend (kennismakings)gesprek.