Over mij

Als je plezier hebt in je werk, kun je topprestaties leveren!

EVK Consult coacht en begeleidt op een betrokken en daadkrachtige wijze, met het doel jouw talenten en ambities tot bloei te laten komen. De juiste persoon matchen met de juiste werkomgeving, dat is waar ik in mijn werk voor sta.

Wie is Elly van de Ven-van Kollenburg?         

“Doen waar je goed in bent, in een baan en werkomgeving die bij jouw kwaliteiten en talenten passen, dat geeft energie en voldoening!” Want als je plezier hebt in je werk, kan je de beste prestaties leveren. In mijn ogen is de kans dan het grootst, dat je duurzaam inzetbaar bent én in de toekomst blijft.

In mijn werk staat deze zienswijze centraal. Ik begeleid individuele coachings, loopbaan- en outplacementtrajecten en verzorg ook groepstrainingen. Met een ruime ervaring in het HR vak, zowel als medewerker HR Advies, Corporate Recruiter en als Loopbaanadviseur, zet ik deze ervaring in om mensen op een praktische wijze te begeleiden naar hun volgende loopbaanstap of te coachen in hun ontwikkeling.

Samen gaan we op zoek naar wat belangrijk is in jouw leven en in jouw werk, naar  jouw kwaliteiten, drijfveren en waarden. De natuur en dieren inspireren mij in mijn manier van werken. Confrontatie en spiegeling vindt plaats vanuit een respectvolle benadering. De intentie is om dit te laten gebeuren in een sfeer van vertrouwen, waarin jij je kwetsbaar kunt en durft op te stellen, waardoor jij durft te ontdekken en jezelf kan ontwikkelen.

Werken met EVK Consult vraagt inzet van jezelf, je bent mede verantwoordelijk voor het proces.

Netwerk

EVK Consult is aangesloten bij en werkt volgens de beroepscode van NOBCO, de beroepsvereniging voor coaches. EVK Consult is geregistreerd als Erkend Coach bij ST!R, een keurmerk voor professioneel begeleiden. NOBCO en ST!R vragen een continue investering in de verdere professionalisering van het coachvak.
Bovendien wordt er met andere bureaus samengewerkt en daarmee de krachten gebundeld op het gebied van loopbaanbegeleiding, coaching en training. Hiermee wordt continuïteit gegarandeerd.